A PBG FMC a Venture Capital Summit-on

201804.20
0

vcs

A nemzetközi és hazai trendek részletes elemzése mellett új kockázati tőkeprogramokkal és befektetői platformokkal ismerkedhetnek meg a Venture Capital Summit pénzügyi konferencia résztvevői. A pénzügyi szektor legkiválóbb szakemberei 2018. április 24-én találkoznak a tavasz egyetlen független, szakmai kockázati tőke csúcskonferenciáján a Budapest Music Centerben.

A konferencián Eszter Elemér, az Impact Ventures igazgatóságának tagja is részt vesz. A 13 órakor kezdődő Dealflow és stratégia – A venture capital alapok üzleti oldala című beszélgetésen Makai Bence (Oszko Labs), Medveczky Márton (Buran Venture Capital) lesznek beszélgetőpartnerei, míg a moderator Kádas Péter (Traction Tribe).

A befektető számára talán a legfontosabb kérdés, hogy a sikeres építkezés végén ki tud-e szállni nyereségesen az üzletből. A helyes Exit stratégia meghatározásáról, illetve a befektetési célpontok kiválasztásáról hallhatunk beszélgetést 14.30-tól Wildner Ágost, a PBG FMC igazgatóságának tagja, Straub Elek (Day One Capital) és Szigeti Károly (Central Fund) részvételével.

Két ismert nemzetközi szakember is előadást tart az eseményen. Jeff Lynn (seedrs.com, London) az új európai magántőke piacának kialakulását és potenciálját mutatja be, Jason Weiss (Axis Innovation, Tel Aviv) pedig arról beszél, hogy milyen módon értheti meg egymást még jobban a befektető és a startup menedzsmentje a befektetés korai szakaszában, hogyan tehető gördülékenyebbé az együttműködés, hatékonyabbá a vállalkozás. Jason esettanulmányokon keresztül mutat meg jó és rossz befektetői mintákat, úgyhogy garantáltan izgalmas és tanulságos történeteket hallhatnak a résztvevők.

A Venture Capital Summit-on a jelentősebb befektetői, alapkezelői, banki és pénzügyi intézmények felsővezetői és tanácsadói mellett venture capital és private equity szakemberek vesznek részt. A csúcskonferencia látogatói a pénzügyi világ kiválóságaitól kaphatnak hasznos tippeket befektetési stratégiájuk hatékony megvalósításához, az ötletemberek pedig megtudhatják, miképp szerezhetnek tőkeerős, vállalati befektetőt álmaik megvalósításához.

A konferencia teljes programja itt érhető el.

Előző:
Következő: