Great Taste Award nyertes a Civita

201802.09
0

A PBG FMC Kockázati Tőkealap befektetése a Civita Food Kft. 2017 év végén elnyerte a Great Taste Award „Simply delicious” minősítést.
A rangos nemzetközi elismerést a gluténmentes, magas rosttartalmú kukoricatésztával érdemelte ki a magyar cég.
A gasztronómiai Oscarnak számító Great Taste Awardot 1994-ben alapították Nagy-Britanniában azzal a céllal, hogy ösztönözzék és mentorálják a kézműves élelmiszerek elterjedését, hogy felvehessék a versenyt a nagy áruházak prémium termékeivel. A nemzetközi versenyben vakkóstolással választották ki ételkritikusok, mesterszakácsok, étteremtulajdonosok és szakújságírók a több mint 12 ezer benevezett élelmiszer közül a legjobbakat.
A Civita által forgalmazott termékek egyedülállóan magas rosttartalma nem a hozzáadott rostnak, hanem a különleges eljárással készülő, magas rosttartalmú kukoricalisztnek köszönhető.

A Civita Food Kft. 2018. február 7-9. között részt vesz a régió élelmiszeripari és vendéglátóipari-ágazatban dolgozó szakemberei számára rendezett szakkiállításán, a Sirha Budapesten, ahol többek között az általa forgalmazott díjnyertes, magas rosttartalmú kukoricatésztát is bemutatja a szakmai közönség előtt.

civita_teszta

Előző:
Következő: