A Traction Tribe startupjai a CES-en

201501.20
0

2015. január 6. és 9. között rendezték meg Las Vegasban a világ legnagyobb elektronikai kiállítását, a Consumer Electronics Show-t (CES). A szórakoztató elektronika világának egyik legnagyobb eseményén a Traction Tribe, a Madbarz, a SongArc és a Tep csapatai vettek részt.

Az innovatív fitnesz applikációt fejlesztő Tep standját nagy érdeklődés övezte, rengetegen voltak kíváncsiak az újfajta megközelítést alkalmazófitnesz app-ra. A show-n többek között olyan nagy cégekkel tárgyalt a csapat, mint a népszerű sportkarórákat gyártó Fitbit.
A rendezvény után a csapat Los Angelesbe utazott, ahol fitnesz stúdiókkal folytattak további egyeztetéseket a termék amerikai piacra való bevezetéséről.

A manapság oly népszerű street workout edzésekhez alkalmazást fejlesztő Madbarz részéről az ügyvezető látogatott el a kiállításra. A manager bő egy hetet töltött el Las Vegasban és Los Angelesben. Az üzleti út során személyesen tárgyalt lehetséges együttműködésről a street workout világában jelentős teljesítményükért elismert emberekkel, úgymint a volt NFL játékos Brendan Meyers, illetve Frank Medrano.

A közösségi mobil zenei játékot fejlesztő SongArc részéről szintén a cég ügyvezetője vett részt a kiállításon, továbbá sikeres tárgyalásokat folytatott a zeneiparban meghatározó szereppel bíró Warner Music, Universal Music és Apple képviselőivel is.


Előző:
Következő: